Enllaços d'interés

Aquest és el blog personal de l'escriptora Olga Xirinacs, on trobareu les seves reflexions, opinions,... a més també trobareu com va viure la visita dels nostres infants el curs passat

La pàgina web del programa produït per Televisió de Catalunya i adreçat al públic infantil, Una mà de contes ha adaptat, d’ençà de l’any 2000, un centenar de contes provinents de les tradicions culturals més diverses, combinant la literatura oral i escrita amb la il·lustració, les arts plàstiques i la música.
En aquesta pàgina trobareu els contes (que es poden tornar a reproduir), tallers i el blog on es pot aprofundir en alguns d’aquests contes (Contes a fons) o descobrir relacions entre ells (Contes entrellaçats). 

Les tres bessones, pàgina oficial de les conegudes tres bessones, on trobareu jocs, información, material didàctic...

Es tracta d'una página on trobaràs diferents entreteniments per jugar amb els instruments i els músics de l'orquestra.

Tecletes, associació de mares (i pares) de Tarragona: mares i pares orgullosos de ser-ho i reivindiquem una maternitat activa, divertida i compartida.


Tecletes ofereix una programació estable de cursos i xerrades relacionats amb la maternitat i la criança, tallers d'art i educació en col.laboració amb joves artistes locals, concerts i festes de diversió conjunta, sortides a la NATURA, samarretes compartides, i ara tecletes en xarxa amb descomptes exclusius per a sòcies a diferents establiments i entitats de la ciutat.

TOC TOC.

Activitats infantils. Agenda cultural familiar de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona